Mieszkanie OG

Projekt mieszkania w budynku o zabudowie szeregowej. Głównym założeniem projektu było uzyskanie nowej jakości przestrzeni, poprzez przesunięcie i usunięcie części ścian działowych. Zastosowano tu innowacyjne rozwiązanie poprzez kontynuację tych samych proporcji mebli w salonie, jadalni i kuchni. Dzięki temu rozwiązaniu, udało się jeszcze bardziej połączyć i uprościć odbiór całego wnętrza. W większości pomieszczeń zachowano konstrukcyjny, betonowy sufit. Użycie prostych materiałów i wyszukanych detali, dopełnia wyrafinowany charakter wnętrza.

Nie wiesz jak zacząć ?
Umów się na wstępne i
niezobowiązujące spotkanie.

W trakcie rozmowy, omówimy specyfikę Twoich potrzeb i określimy możliwy zarys współpracy.
Rafinowanie rozwiązań o wysokim stopniu dopasowania to proces który nie lubi pośpiechu. Warto przygotować na ten cel więcej czasu, rozpoczynając działania z rozsądnym wyprzedzeniem. Dzięki temu zwiększamy szanse aby rezultat stał się dużo lepszy niż tylko zadowalający.

2 + 11 =